Dagens middag

Idag blev det en väldigt enkel fiskgratäng till middag

Tänkte dela med mig av den här :)

Jag gjorde den i 2 små gratängformar och det blev rätt stora portioner

Du behöver:
En förpackning alaska polock (400 gram)
En burk crème fraîche "Saffran & tomat" (2dl)
En morot (eller tomat, jag använde morot för det var vad som fanns hemma)
Salt och peppar.
Ost

Gör såhär:
Lägg fisken i en (eller flera) gratängform(er)
Salta och peppra
Skala och hyvla moroten med en potatisskalare
Lägg morotshyvlet på fisken
Häll över massa crème fraîch och sen lite ost.
Värm i ugnen i ca 15-20 minuter på ca 200 grader (tror det va så, stoppade bara in den och höll koll)

Servera med ris och sallad (om man vill)


Smaklig måltid!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0