Ziperall

Jag är med och tävlar!
Klicka på bilden för att komma till tävlingen! (nånstans där)
(Bild från Alexandras blogg)

iPod

Har inte så mycket att säga så lägger upp några bilder på min nya iPod som jag köpte i Japan! Björn köpte en likadan fast annan färg. Min är grön och hans är silver. 16gb minne och stegräknare har den :) Det sitter ett grönt silicon-fodral på den också. Så att den inte ska får massa dåliga stötar!

Tofflor och öron!

Idag fick jag i min fina rosa tunnel på 10 mm i vänstra örat :D YAY! Nu är det bara höger öra kvar så får vi väl se om jag nöjer mig med 10. Tveksamt ;)

(Ljuset i badrummet gör att jag ser lite gul ut, men det är jag egentligen inte...)

Har glömt visa mina koola tofflor som jag köpte i Japan!
Det är städtofflor av microfiber :D 300 yen kostade dom! Nice! (tyyyp 24 kr) Så nu kan jag gå runt och släpa fötterna lite så blir det renare på golvet :D

Idag

Har jag på mig en glad T-shirt...
..och rakt hår!

Efterlyses!

Felstavad keps från Japan! Nån snodde den på MediaMarkt i Uppsala runt den 22a juli. Glömdes bland hörlurarna och är försvunnen. Vi saknar den och vill ha tillbaka den ):
Är med största sannolikhet den ända "The Monky Bomber"-kepsen i Sverige. Om inte nån annan har varit i Harajuku och köpt en likadan, och det är ju inte så troligt :)

Naglar!

Jag har lekt lite med naglarna :)

Tidningsnaglar (Dom blev lite kladdiga för jag visste inte riktigt hur jag skulle göra. Andra handen blev bättre men batteriet i kameran dog så har inga bilden på den!

Turkosgrön med svamp! (stickers från Japan på de gröna naglarna ^_^)

Minihjärtan

Ett litet minihjärta!

Och ett gristryne :O

Cupcakes

Jag och Belle bakade cupcakes en dag förra veckan. Dom blev skitsnygga och riktigt goda! Jag har rätt länge velat testa göra Red Velvet, mest bara för att jag har undrat hur det smakar, så det blev själva muffinsen! Det var gott, inte så sött, precis i min smak! Sen gjorde vi Ahlgrensbilarfluff till uppepå, också gott! Rätt söt men funkade jättebra ihop med Red Velvetmuffinsarna :) Recepten hittade jag HÄR!

Såhär fina blev dom :)

Hej

Vi dricker screwdrivers.

Hejdå!

Sämst!

Jag är rätt sämst på att blogga.. Men det händer liksom inget just nu... Och min vanliga dator är utlånad så orkar inte ladda in bilder för jag har ingen minneskortsläsare på den här!

Det ända jag har gjort sen vi kom hem från Japan är slösat penagr med syrran, haha! Jag har bakar mumsiga cupcakes också, laddar upp bilder på dom sen nån gång när jag orkar, och så har jag börjat sy gardiner till köket :) Men det är svårt att sy rakt ibland så bara en är klar. Fortsätter nog imorn så kommer bild på det sen också! Belle har varit här en del och sytt också, hon har sytt två fina kuddar och börjat på en klänning ^_^

Igår var jag på dop, min kusins son döptes.. Jag och Björn hade köpt en haklapp i Japan till bebisen. Det står "I rabu mama" på den som alltså är "I love mama" men japanerna har inte "L" och "V" så därför är det "RA" och "BU" i stället!

Ja, sen har det inte hänt så mycket, umgåtts lite med folk, druckit lite öl och så.. :) Nu kommer inte på nåt mer helt ointressant att skriva nu så det här får räcka! Bai bai!

RSS 2.0